Micromedia System a fost infiintata in anul 1999, avand sediul central în Craiova str. Libertatii nr.2. Principalul domeniu de activitate este importul si comercializarea de echipamente CATV. In cei 18 ani de activitate, am incercat sa raspundem cu seriozitate si profesionalism tuturor cerintelor pietei, lucru demonstrat dealtfel prin pozitia de principal furnizor de echipamente CATV ocupat pe piata din Romania.

Micromedia System, distribuie o gama foarte diversificata si bogata de echipamente necesare industriei de CATV, incepand de la conectica, amplificatoare, LNB-uri, receptoare digitale, distribuitoare, splitere, cablu coaxial si terminand cu cele mai performante produse si echipamente optice, fibra optica, aparate de masura si control. Produsele noastre indeplinesc trei criterii esentiale in acest domeniu: pret scazut, calitate si diversitate exceptionala.

De asemenea firma noastra a obtinut reprezentanta pentru Romania a unor firme cunoscute în acest domeniu cum ar fi: Televes (Spania), Zinwell (Taiwan), Sinuta (Portugalia), GlobalInvacom (Anglia), TFC Amphenol, Trimax/First Strike (USA), Dream Multimedia (Germania).

Pentru a veni in intampinarea unei cereri si mai mari de produse la care raportul calitate-pret sa fie echitabil, firma noastra si-a lansat propriul brand care sub sigla MST, produce si distribuie o gama variata de echipamente CATV.

Societatea noastra a deschis o serie de puncte de lucru în cele trei mari regiuni istorice ale tarii, oferind astfel posibilitatea achizitionarii mult mai usoare a acestor echipamente cu costuri de transport minime. In prezent Micromedia System opereaza in cinci puncte de lucru, Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Baia Mare, si Constanta realizand astfel o distributie la nivel national.

De asemenea firma noastra pune la dispozitie tuturor clientilor, service pentru echipamentele CATV aflate în garantie si post-garantie. Asiguram la cerere si produse realizate dupa dorinta clientului si deasemenea inscriptionate cu sigla clientului.

Astazi, cand spui Micromedia System, spui seriozitate, profesionalism si rapiditate. Inseamna increderea intr-un lucru bine facut, certitudinea ca orice detaliu este prevazut si pus la punct.

Firma Micromedia System prin personalul calificat si prin profesionalism, asigura servicii rapide si de calitate menite sa multumeasca in totalitate atat actualii precum si viitorii clienti. Calitatea serviciilor prestate, gama larga de produse oferite, amabilitatea si promptitudinea personalului nostru, au facut din Micromedia System, unul dintre principalii pioni ai industriei CATV din Romania.

Pentru oricare din solicitarile dumneavoastra va vom raspunde prompt si eficient cu solutii pertinente conform dorintelor dumneavoastra si pregatirii noastre. In plus, spre a demonstra apropierea de nevoile clientilor, Micromedia System pune la dispozitie acestora service pentru echipamentele CATV aflate in garantie si post-garantie. Pentru orice informatie legata de produsele sau serviciile oferite de compania noastra nu ezitati sa ne contactati la telefon: 0251.306.030 sau la adresa de e-mail: office@mst.ro.

Product added to compare.

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura ca va oferim cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Daca continuati sa utilizati acest website, vom presupune ca sunteti de acord cu asta.