Numele societatii: S.C. Micromedia System SRL
Sediu: Str. Traian Lalescu Nr. 18, Bl. a1, Sc. 1, Ap. 2, Craiova, jud. Dolj
Cod fiscal: RO11682019
Numar din registrul comertului: J16/238/1999
Capital social: 200 Lei

Termeni si conditii de utilizare a website-ului www.mst.ro.

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui website si/sau a oricarei pagini a acestuia, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest website.

DESCRIEREA SERVICIILOR

S.C. Micromedia System SRL pune la dispozitie informatiile din acest website in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site, toate informatiile sa fie exacte.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

S.C. Micromedia System SRL nu poate fi facuta raspunzatoare in niciun fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest website. S.C. Micromedia System SRL nu garanteaza in niciun fel acuratetea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest website. S.C. Micromedia System SRL nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obtine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui website si nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe website.

S.C. Micromedia System SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul niciunuia dintre materialele prezentate pe acest website. Acestea sunt prezentate in scop informativ si sunt considerate ca fiind utile.

S.C. Micromedia System SRL nu poate fi trasa la raspundere pentru materialele prezente pe website, acestea sunt prezentate in scop informativ, nu in scop comercial.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care viziteaza acest website, o face pe propria raspundere. Materialele si informatiile continute in acest website, sunt furnizate in scop de informare generala nefiind insotite de niciun fel de garantii, explicite sau implicite.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

S.C. Micromedia System SRL nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care serviciile website-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

INCHEIEREA ACORDULUI

S.C. Micromedia System SRL isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile si politicile in orice moment fara a anunta in prealabil. Prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.

Product added to compare.

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura ca va oferim cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Daca continuati sa utilizati acest website, vom presupune ca sunteti de acord cu asta.